Tulisijat

Varaavat keraamiset takat

Varaavat kaakeliuunit

Warma-Uunit Oy valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä tulisijoja niin koteihin kuin loma-asuntoihinkin. Tutustu mallistoomme ja löydä lämmön lähde kotiisi tai mökille. Turvallinen ja ympäristöystävällinen lämmitys ovat meille sydämen asia.

Tutustu myös Warma-Uunin takkasovellukseen tästä

www.warmauunit.com

 

Pyöreä perinteinen pönttouuni

Laaja luukkuvalikoima sekä lukuisia värivaihtoehtoja.

Hormiliitos voidaan liittää ylhäältä, alhaalta tai uunin päältä.

Pönttöuunimme ovat perinteisiä paikanpäällä käsin muurattavia!

Pönttikset sopivat niin vanhempaan kuin uudempaankin kotiin, saatavina suorana tai levitetyllä alaosalla.

Perinteinen Pönttöuuni, metallikuorinen, useita väri ja luukkuvaihtoehtoja.

 

Värivaihtoehdot: musta, mattakromi(kuvassa), tummakromi tai messinki

Pönttöuunien värit valittavissa Tecnos classic-värikartan mukaan.

Uunien korkeutta voidaan muuttaa, halkaisijaltaan saatavana myös eri kokoisia.  Suojaetäisyys uunin pohjasta mitattuna sivulle 120 mm ja ylöspäin 250 mm.

Kysy tarjous!

 

Varaavat vuolukivitakat

Takkaleivinuunit

Paikallaan muuratut

Meiltä saatavana myös paikallaan muurattavat takat. Kysy lisää!

 

Kiertoilmatakat

Kiertoilmalämmitys on nykyaikaa

Kiertoilmalämmityksellä toimivat takat jakavat takan lämmön nopeasti ja laajalle koko huonetilaan. Se ei kumuloi lämpöä katonrajaan vaan tasaa huonetilan lämpötiloja ja pitää myös lattiapinnat lämpöisinä.

Kiertoilmatakat soveltuvat hyvin käytettäviksi eri peruslämpöjärjestelmien kanssa nopeasti reagoivan säädettävyytensä vuoksi. Useimpia kiertoilmatakkoja voi käyttää myös avotakkoina.

 

Royal Nosta

 

Royal Nosta kaakeliuunit, perinteistä käsityötä parhaimmillaan!

Perinne ja nykyaika kohtaavat. Kaakelit tehdään kaikki käsityönä ja nykyaikainen takkasydän täydentää kokonaisuutta. Keramiikka varaa lämpöä, takkasydän tekee takasta kiertoilmatoimisen ja tarvittaessa tehokkaan lämmittäjän. Royal Nosta takan ulkomuoto on nostalginen, voisi sanoa jopa ”kuninkaallinen”.

Royal Nosta kaakeliuuneissa käytetään tehokkaita ja korkean hyötysuhteen omaavia saksalaisia Spartherm takkasydämiä. Paloaika on portaattomasti säädettävissä, luukku- ja värivaihtoehtoja on useita. Kun Spartherm takkasydän integroidaan Royal Nosta kaakeliuuniin, niin lopputulos on silmiä hivelevän kaunis kokonaisuus.

Royal Nosta kaakeliuunit voidaan asentaa suoralle seinälle tai kulmaan.

Kaakelit voidaan maalata/kullata asiakkaan tarpeiden mukaan, katso kuva yllä keskellä malli Letizia.

HUOM! Hinnat alkaen noin 15 000 Eur.
Kuva yllä vasemmalla Domenico 20 700 Eur, keskellä Letizia 21 000 Eur + koristemaalaukset/kultaukset, oikealla Graciano 19 900 Eur.

Tutustu paremmin runsaaseen valikoimaan ja ideoihin:

www.aronen.net
www.lampomaa.fi
www.finnrustica.fi
www.haassohn.com
www.m-design.be
www.cheminees-axis.com
www.dovre.co.uk
www.spartherm.com
www.focus-creation.com

Takkamaailma M Design

Tulikivi

Manttelitakat

Monille on tullut tutuksi näyttävät manttelitakat sisustuslehdistä tai vaikkapa elokuvista. Manttelitakkojen kysyntä onkin lisääntynyt voimakkaasti aivan viime aikoina.

Valikoimastamme löytyy kymmeniä erilaisia manttelitakkoja. Takkamanttelin voit valita kipsistä, marmorista tai jalopuusta. Valmistajina Euroopan johtavat tehtaat.

Manttelitakka on myös erinomainen lämmityslaite. Useimmat manttelitakat toimivat kiertoilmaperiaatteella ja niiden lämmitystehoa voidaan portaattomasti säätää. Kiertoilma tasaa huonetilan lämpötilaeroja lisäten näin asumisviihtyisyyttä. Tuli palaa kauniisti ja puhtaasti suurien kaasutiiviiden lasiluukkujen takana.

Kiertoilmaperiaatteella toimivaa manttelitakkaa voit käyttää myös avotakkana.

Lue lisää:

Lämpömaa
Rustica
Roger Pearson

Takkakaminat

Takkakaminalla tyylikästä lämpöä pieneenkin tilaan

Tutustu paremmin malleihin valmistajan sivuilla:

www.aronen.net
www.rais.com
www.dovre.co.uk
www.spartherm.com
www.hwam.com
www.hase.de
www.haassohn.com
www.morso.com
www.jotul.com

Takkasydämet

Tutustu paremmin runsaaseen valikoimaan:

Takkamaailman takkavalitsin

M-design
Stuv
Dovre
Spartherm
Lacunza
Piazzetta
Takkamaailma
Keddy

Puuliedet

Puuliedellä kotoista tunnelmaa

Tutustu paremmin maahantuojan ja valmistajien sivuihin:

Aronen
Lämpömaa
WarmaUunit (muuratut)
Rustica
Sideros
haas&sohn
Keddy
Wamsler

Kasetit avotakkaan

Ratkaisu avotakkaan

Takkasydän valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan. Mittatilaustyönä tehty takkasydän sopii aina täsmälleen kohteeseen, näin takan rakenteeseen ei yleensä tehdä muutostöitä. Takkasydämet voidaan toimittaa 1-, 2- ja 3 lasisena sekä erkkerimallisena jne. Takkasydämen vaihtoehdot ovat: musta, kromi ja kulta. Takkasydämen ensiöilmalla säädetään takkasydämen teho. Toisioilma pitää lasin puhtaana koko käytön ajan. Takkasydän sisältää myös helposti tyhjennettävän tuhkaluukun.

Vähentää lämpökustannuksia

Takkasydän tuottaa säädettävää lämpöä. Ilmansäädöillä palamista voidaan säätää portaattomasti ja hallitusti, näin huoneeseen saadaan miellyttävää lämoöä koko käytön ajan. Avotakkaan verrattuna lämmitysteho lisääntyy moninkertaisesti ja puun käyttö vähenee huomattavasti. Huoneilma takkasydämen ympärillä lämpenee ja virtaa huoneeseen, jossa se kiertää lämpöä luovuttaen. Takkasydän on kannattava investointi lämmitykseen!

Tutustu:

Spartherm
Takkamaailman takkavalitsin

Takkojen kuorirakenteet

Suosittelemme Silca 250 KM palamatonta A1-luokan rakennuselementtiä takkasydänten kuorirakenteeksi. Takkasydämet tuottavat tehokkaasti lämpöä ja kiertoilman lämpötila voi nousta reilusti yli 100°. Tämän vuoksi kannattaa kiinnittää erityistä huomiota takan kuorirakennetta valittaessa materiaalin ominaisuuksiin. Silca 250 KM täyttää kaikki sille asetetut vaatimukset. Paloluokitus EI 90 ja EI 120.

Vesikiertotakkasydämet

Tutustu:

Vesikiertotakkasydänten esite
Takkavaihtoehdot ja -ominaisuudet
Takkamaailman takkavalitsin

Design takat

 

Terassitakka

Suomalaiset ovat ulkoilmaihmisiä. Kesäisin halutaan viihtyä kodin tai loma-asunnon pihalla ja terassilla. Ruoanvalmistus siirtyy kesällä pihakeittiöihin ja iltaa istutaan yhdessä perheen tai ystävien kanssa yöttömässä yössä. Schiedel KingFire -terassitakka on tyylikäs tunnelman rakentaja terassilla ja kotipihalla. Se antaa lämpöä ja pidentää pihan tai terassin käyttöaikaa sekä keväällä että syksyllä.

Schiedelin uusi KingFire -terassitakka on täydellinen tulisija terasseille, pihalle tai pihakeittiöihin. Se on helppo pystyttää itse mille tahansa suoralle, tukevalle ja palamattomalle alustalle. Schiedelin testauttama, CE-merkitty takka täyttää tiukat paloturvallisuusvaatimukset. Sen suojaetäisyys palaviin materiaaleihin on 75 mm. Takan luvanvaraisuus tulisi kuitenkin selvittää paikalliselta viranomaiselta.

Schiedelin KingFire -terassitakkoja on saatavana kahta eri mallia KingFire M ja Kingfire XL. Molemmat toimitetaan valmiina paketteina asennusohjeineen. Paketit sisältävät takan elementit, tulitiilet, tarvittavat kiinnitys- ja pinnoituslaastit sekä piiput tarvikkeineen.

Tutustu: Schiedel Kingfire

 

Grillit/ulkotulet

Katso lisää täältä